KVASINY 2018

Vážení kolegové,
zima utekla a je na čase něco dělat. Dle programu, který jsme si schválili na loňské závěrečné schůzi klubu,
jsou první naší společnou akcí KVASINY 2018. S paní Klímovou jsme odsouhlasili navržený termín 10.6.2018.
Stejně jako loni jsme pozváni den předtím, tj. v sobotu 9.6.2018 na Setkání přátel JAWY do Ledců /jak víte, do této vesnice nyní patří Klášter nad Dědinou, místo narození ing. Františka Janečka/. Sejdeme se tedy v sobotu jako vždy ve 14.00 hod. na náměstí v Třebechovicích a odsud vyrazíme asi v půl třetí do Ledců, kde budeme očekáváni cca
v 15.00 hod. Asi ve čtyři hodiny akce končí nějakou jízdou, my však pojedeme pouze na rodný statek Ing. Fr. Janečka, kde položíme květiny k pamětní desce. Znovu připomínám, že letos to je 140 let od narození ing Fr. Janečka. Pak bychom se měli ubytovat v penzionu Statek u Kynosů , kde máme zajištěn nocleh. Na dvoře statku je dostatek místa pro zaparkování aut i doprovodných vozidel. Prosím o sdělení kdo přijede a kdo bude spát abych mohl upřesnit počet potřebných lůžek, děkuji.
V neděli ráno po snídani odjedeme do Kvasin, s ostatními se sejdeme o půl desáté na parkovišti před automobilkou a v deset bychom měli dorazit na zámek. Tam výstava /na závěr taneček s paní hraběnkou, Jarda Balcar přijede v civilu, jeho Sodomka je již v muzeu ve Vysokém Mýtě/ a v poledne krátká jízda a potom odjezd do našich domovů.
Akce Ledce a Kvasiny najdete v termínech na stránkách i-veteran.cz, pro obhlédnutí ubytování stačí zadat do vyhledavače Penzion Statek u Kynosů.
Na závěrečné schůzi jsme doporučili účast na srpnové akci v Litomyšli, někteří se chtějí zúčastnit, zatím není nic dohodnuto, v případě, že se to podaří dám včas vědět /termín viz i-veteran.cz/.
Setkání na závěr sezony plánujeme na září, podrobnosti vám sdělím v Kvasinách a ostatním jako vždy emailem.
Srdečně zdraví Jarda Antoni.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *