Setkání příznivců AUTOJAWAKLUBU 2019

Vážení kolegové,

blíží se první akce a tak Vás chci upozornit na to co nás čeká.

Nejdříve se musím vrátit k loňskému závěrečnému setkání v Roztokách, kterého se zúčastnili – Antoni, Vaník, Balcar, Seliger, Nečesánek, Rouš, Doležal, Patrák, Vízek, Havel a Pilek. Převládl názor, že  nebudeme nikoho nutit k účasti na našich akcích

a pouze zavedeme evidenci kdo a kdy se akce účastnil. Bohužel jsme se ještě s některými našimi členy neviděli a to není dobré.

Co nás tedy letos čeká ?

Postupně dle data:

25.5. – Sraz a výstava historických vozidel pořádaný k 90. výročí automobilu AERO a 90. výročí motocyklu JAWA, Opletalova ulice Praha, pořádá Asociace veteran car clubů AČR – předběžně ohlásili účast Balcar, Antoni, Nečesánek

8. – 9.6. – Ledce a Kvasiny, nocleh ze soboty na neděli zajistil Honza Balcar na chatě Hájenka v Pádolí, musí však co nejdříve počet ubytovaných upřesnit. Proto prosíme o potvrzení požadavku na ubytování u předsedy. Paní Klímová uvádí na propagačních materiálech, že se akce uskuteční k 85. výročí zahájení výroby automobilů Jawa a kromě tradičních věcí připravuje pro účastníky navíc plaketu. Ledce většinou znáte – Sraz přátel značky Jawa – výborná organizace, našim členům věnují mimořádnou pozornost.

13. – 15.6. – 1000 mil československých  – přihlášeni jsou Antoni – kabriolet, Nečesánek – limuzína, Růžička – roadster, Pilek – roadster, tři členové vytvoří družstvo pro závod družstev. Kromě uvedených pojede ještě s Minorem roadstrem pan Příhoda za NTM.

17.8. – Týnec nad Sázavou, oslava 90 let značky Jawa, bylo by dobré se účastnit, dohodneme se při našich setkáních, stejně tak se poradíme jak prožijeme podzim a kdy uděláme závěrečnou schůzi.

Jistě se každý zúčastní dalších akcí a budeme rádi, když nám budete podávat zprávy, tak abychom je mohli zveřejnit na náš web. Tudíž posílejte tyto informace včetně fotek na josefjiri.kos@seznam.cz.

Těším se na vzájemná setkání a přeji všem hodně zážitků a zábavy, málo poruch a hodně zdraví.

Zdraví Jarda Antoni.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *