Týnec 2019

Vážení majitelé a příznivci značky JAWA,
     vězte, že dne 17.8.2019, v Týnci nad Sázavou, při oslavách 90. výročí výroby motocyklů a automobilů JAWA, členové našeho Autojawaklubu opět nezklamali. Byli jsme schopni vystavit u této příležitosti automobily Jawa v počtu 12-ti kusů. Sedmistovky, kabria, rodsery i limusiny zaujaly diváky i kolegy motorkáře, jichž přijelo na akci více než 1.000 strojů.
     Moderátorem vyzvaný pan předseda klubu Antoni plamenně pohovořil o vývoji, výrobě motocyklů a najmě automobilů Jawa, vyzdvihl sportovní úspěchy v dobách minulých i současných, osobu ing. Františka Janečka i odkaz, který tu zanechal.
     Díky stabilním tahounům Autojavaklubu Antonimu, Vízkovi, Pilkovi, Balcarovi, Nečesánkovi i našemu potěru – novým, mladým členům, jsme se opět neztratili a byli jme nedílnou a důležitou součástí vydařené akce.
Jako již tradičně, prodloužili jsme si veekend již jen na klubové úrovni návštěvou funkčního mlýna na řece Sázavě, patřícího kamarádovi kolegy Balcara,
schůzí ve vesnické hospodě a nakonec návštevou Baru Na plech s folklórně metalovou diskotékou. Ranní bolehlav byl úměrný předešlé noční konzumaci, snídaně v hotelu vydatná a pak odjezd k domovům
Bravo kolegové!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *