Výroční schůze a plán na rok 2024

Vážení kolegové,

dne 20.10.2023 proběhla v Hotelu Roztoky závěrečná schůze našeho klubu, které se zúčastnili:

J. Antoni, C. Vízek, I. Nečesánek, J. Balcar, J. Patrák, T. Pačes, T. Seliger, Z. Havel, R. Pilek, J. Kos, J. Skočdopole, 

B. Priadka, J. Kadavý, J. Martinka, omluveni J. Svoboda a P. Lorenc.

    Po přivítání předseda hodnotil čím jsme prošli, co jsme organizovali a co jsme zažili za uplynulý rok. Nejdříve se opět vrátil k akci Varnsdorf – Grosschonau z loňského roku /organizoval R. Pilek/ protože to byla první zahraniční akce klubu!

Účast pět aut, trochu poruch jinak výborné tři dny. V letošním roce akce Sázava, tři dny, /organizovali T. Pačes a T. Seliger/ opět výborná organizace a skvělé zážitky, Kvasiny + Ledce – účast po zkušenostech z minulých let slabá, do Ledců již nepojedeme, Kokořínské údolí, tři dny, /organizovali C. Vízek, J. Patrák/, ani nás nepřekvapila do posledního detailu zorganizovaná akce s krásným programem, skvělé zážitky. Organizátorům i účastníkům bylo nejen slovy předsedy ale i ostatními účastníky poděkováno a všichni jsme se shodli, že tento rok se podařil. Kromě těchto našich akcí se většina z nás účastnila dalších akcí samostatně. 

   Po bohaté diskusi jsme přešli k akcím příštího roku a bylo ddohodnuto:

4.5.2024 – Akce  Závod o pohár hraběte Chotka – VCC Ústí nad Labem – pro nás organizuje R. Pilek akci si protáhneme  na tři dny -účast jako klub.

8.6. – 9.6 – Sodomkovo Vysoké Mýto – Kvasiny – organizuje C. Vízek a P. Lorenc /Mýto/, J. Antoni a J. Balcar /Kvasiny/,

                 tři dny – účast jako klub

2.-4.8.     – Vzpomínková jízda na manžele Junkovi Litomyšl – organizuje J. Antoni, J. Balcar a P. Lorenc – tři dny účast  jako jednotlivci s reprezentací klubu

27.4.        Automobilové klenoty – organizuje J. Martinka – jednorázová akce účast jako klub – dobrovolní účastníci se  předem přihlásí u předsedy klubu abychom zorganizovali příjezd a další drobnosti viz – Pozvánka od   Jiřího Martinky na další straně.

  Po projednání těchto zásadních věcí proběhla jako vždy diskuse na téma ceny , náhradní díly, zkušenosti z renovací a oprav, náš web, přístup k neaktivním členům klubu atd. Diskuse se poněkud protáhla a jsem přesvědčen, že účastníci spokojeně odjížděli domů a nebo postupně šli ulehnout a odjížděli až po snídani ráno.

    Za účast a příjemný večer děkuji všem účastníkům a těším se na další osobní setkání.

    Jarda Antoni, předseda Auto Jawa Klubu ČR.